Kvalitní vzdělání pro mladé
Aktuality a novinky
Zrychlená navigace - HomePage - Aktuality a novinky
Běh pro Charitu
Učitelé Střední školy Jablunkov se zúčastnili charitativní akce s názvem "Běh pro Charitu”, která se konala v rámci Dnů města Jablunkov 2024. Akce zaměřená na podporu sociálních a charitativních činností na jablunkovsku přilákala mnoho nadšených soutěžících i diváků. V příjemném letním poledni nešlo o to, kdo doběhne první nebo poslední, hlavním cílem bylo podpořit spolupráci mezi naší školou a Charitou Jablunkov. Učitelé, často vidění před tabulí či jako mistři odborného výcviku, tentokrát ukázali svého sportovního ducha a odhodlání soutěžit.
Součástí celé dvoudenní akce, během níž proběhla soutěž, byla především prezentace sociálních a charitativních činností, které jsou klíčové pro rozvoj a podporu komunity. Návštěvníci měli možnost seznámit se s projekty, které Charita Jablunkov realizuje, a dozvědět se, jak mohou sami přispět a pomoci.
Díky účasti a podpoře našich učitelů se opět ukázalo, že spolupráce mezi školou a charitou má hluboký smysl a přináší hmatatelné výsledky. Všichni účastníci si zaslouží velké uznání za úsilí a nadšení, s jakým do akce šli.
Pokud máte zájem zapojit se do dalších akcí nebo podpořit Charitu Jablunkov, navštivte webové stránky jablunkovské Charity a zjistěte více o možnostech, jak můžete přispět. Vaše pomoc je vždy vítaná!
Těšíme se na další ročník a doufáme, že účast bude ještě větší. Běhejme pro dobrou věc, protože každý krok se počítá!
Spolupracujeme
Střední škola, Jablunkov, příspěvková organizace
Školní 416, 739 91 Jablunkov
+420 558 357 811, sekretariat@sosjablunkov.cz
IČ: 00100340, Datová schránka: x6dj8jp